Copyright

Voor het ontwikkelen van AWP hebben we gebruik gemaakt van meerdere inspiratiebronnen.

WordPress

Het CMS waarmee wij werken is WordPress. WordPress zelf is open-source ontwikkeld en wordt gratis beschikbaar gesteld. Wij rekenen dus ook geen kosten voor het gebruik van WordPress.

Zie https://nl.wordpress.org/ voor meer informatie over het CMS.

Platform Rijksoverheid Online (PRO)

Wie bekend is met het template van de overheid herkent de structuur van AWP. De basis is gevormd om het uiterlijk en functionaliteiten van PRO. De hergebruik van PRO is beschikbaar gesteld middels de Creative Commons zero verklaring.

Zie https://www.platformrijksoverheidonline.nl/copyright voor de toelichting.

Auteursrecht voor beeldmateriaal

Op foto’s, video’s, infographics en alle andere vormen van beeld kan auteursrecht van derden van toepassing zijn. Het is dus niet toegestaan om beeld te hergebruiken of over te dragen, tenzij bij het beeld expliciet is aangegeven dat dat wél is toegestaan. Bij hergebruik van beeld is het overnemen van de naam van de maker – indien vermeld – verplicht.

Auteursrechten

De redactie van deze website heeft in alle zorgvuldigheid rekening gehouden met de auteursrechten op de gepubliceerde beelden. Is dat naar uw mening bij een beeld niet of niet correct gebeurd? Neem dan contact op via de contactpagina op deze website.