Maak zelf je website toegankelijk met WCAG PRO

Weblogs

Je hoeft geen expert te zijn. Met onze WCAG PRO oplossing maak je zelf je website toegankelijk.

Advies bij het plaatsen van content

Bij het plaatsen van content helpt onze tool je op weg met advies. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe koptekst toevoegen, dan geeft onze tool je een voorzet van koptekst niveau’s die je kunt gebruiken op basis van de voorgaande kopteksten in je pagina. Zo kun je na een H2 element bijvoorbeeld alleen een H2 of H3 plaatsen.

Waarschuwingen bij fouten en afwijkingen

Veel voorkomende redactionele fouten worden gemonitord door onze tool. Plaats je bijvoorbeeld een afbeelding zonder alt-tekst? Dan krijg je een waarschuwing te zien zodat je weet dat de pagina niet voldoet aan de toegankelijkheid. Pas de instellingen aan naar een toegankelijke oplossing en de melding verdwijnt weer. Zo ben je altijd op de hoogte van de status van je pagina’s.

Uitbreiding van de regels

Nog niet alle regels die automatisch getoetst kunnen worden zijn opgenomen in onze tool. Houdt de updates in de gaten voor nieuwe monitoring regels zodat je nog toegankelijker kan worden!

Reactie toevoegen

U kunt hier een reactie plaatsen. Ongepaste reacties worden niet geplaatst. Uw reactie mag maximaal 2000 karakters tellen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reacties

Er zijn nu geen reacties gepubliceerd.